(Zelfstandig werkend) Kok

Solliciteer nu

(Zelfstandig werkend) Kok

Per direct zijn we opzoek naar een kok voor onze eerste eigen horeca vestiging in Utrecht. 


Full-time · Karma Kebab Utrecht

Over de rol

Onze naam doet vermoeden dat wij een shoarmatent gaan openen… maar als je kebab opnieuw uitvindt, kan ook innovatie op restaurant niveau niet achterblijven. Met onze wortels diep in de heilige grond van menig festivalterrein zijn wij het aan de wereld verplicht om ons concept year-round aan te bieden. Daarbij brengen we het festivalgevoel naar binnen. Want zeg nou eerlijk: feest=kebab en kebab=feest!

Een plek die het feest een stapje dichterbij de kebab brengt, een plek waar we het festivalgevoel year-round vangen en bovenal grote groepen mensen per avond willen verrassen met uitdagende smaakcombinaties en duurzame voedsel oplossingen.

Deze horecazaak komt op de Kanaalweg 50 om precies te zijn. Zoals gezegd wordt het niet zomaar een shoarmazaak: met 400m2 restaurant/bar, 250m2 buitenterras, 1.000m2 dakterras en een eventspace van maar liefst 2.000m2, wordt dit de nieuwe spot in Utrecht.

De Functie

Jij werkt mee in onze open keuken in Karma Kebab Utrecht. Met de chef werk je samen om de duurzame kaart een eigen en uniek karakter te geven. Je kookt in onze show keuken, waar gasten nieuwsgierig met je meekijken. Daarmee ga je het directe contact aan, waarbij je leuk kunt vertellen over de gerechten en bereiding, maar bovenal direct kunt horen wat de gasten van jouw bereidingen vinden! Tijdens je werk staat er een live-dj te draaien en is het zomaar eens mogelijk dat je vanonder de toonbank gasten verrast met een bizar goede wijn!

Over jou

  • Je hebt ervaring in de keuken of bent ongelofelijk leergierig

  • Je bent sociaal. Je houdt van sjansen, dansen, ouwehoeren, mensen vermaken en gezelligheid, koken bij ons is direct contact met de gast en de beleving van onze gasten gaat verder dan het mooi opgemaakte gerecht alleen

  • Je snapt de keuken: je werkt schoon, gestructureerd en bent bekent met de HACCP beginselen

Karma Kebab?

Het legendarische Lowlands Festival vroeg ons om de meest duurzame nachtsnack te maken. Dus maakten we kebab van Nederlandse knolselderij en tarwe. Sindsdien laten we zowel vleeseters als veganisten watertandend voor de foodtruck staan.

Met karma in de naam weten we dat acties consequenties hebben. Daarom hebben we ons als bedrijf voorgenomen dat onze acties positieve gevolgen voor de wereld en de mensen om ons heen moeten hebben. Dat betekent een harde belofte aan iedereen voor en achter de schermen van onze trucks, in de horeca en bij ons op kantoor. We vinden jouw persoonlijke groei belangrijk en willen dat je gelukkig bent bij ons. Belangrijk daarbij vinden we dat er aandacht is voor persoonlijke verschillen. We streven naar een diverse werkvloer waar iedereen zich thuis voelt en daarmee staat ook deze vacature open voor iedereen, ongeacht afkomst, geslacht, leeftijd, religie of seksuele geaardheid. 

Volg ons op Instagram

Arbeidsvoorwaarden

We betalen goed, maar vinden dat slechts het begin van onze samenwerking. We vinden het belangrijker dat je bij ons verder leert en een goede tijd hebt. Daarnaast kun je met ons meewerken op de grootste festivals van Nederland en met ons doorgroeien naar een functie binnen ons bedrijf!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als kok Karma Kebab Utrecht? Dan horen we graag van je!